Minox Technology AS

Ønsker du å jobbe i grenselandet mellom det kommersielle og det tekniske?

Ingeniør - Life of Field

Life of Field er vår service- og ettermarkedsavdeling, der vi hver dag jobber for å støtte og hjelpe våre eksisterende kunder, det være seg gjennom reservedelssalg, feilsøking, offshore-arbeid eller oppgraderingsprosjekter. Vi er et viktig ledd i å sikre at bedriften til enhver tid bruker den beste teknologien for våre nye prosjekter, og har hovedansvaret for at eksisterende installasjoner fungerer slik de skal.

Vi ønsker å styrke laget vårt med deg som liker å jobbe i grenselandet mellom det kommersielle og det tekniske når vi finner nye løsninger på gamle problemer, og som har erfaring med å levere små til mellomstore prosjekter til kunder innen olje og gass. Erfaring med vannbehandling er et pluss, men ikke et krav, så lenge du er teknisk nysgjerrig og klar for å lære noe nytt.

Du må gjerne ha bakgrunn fra E&I, mekanisk eller prosess, helst dokumentert med høyere utdanning innen ingeniørfag. Det viktigste i Life of Field, er at du har et eget driv for å finne ut av ting både ut mot kunder og internt i Minox, at du arbeider selvstendig og liker å skape verdi for deg, for oss og for våre kunder.

Blir du en del av Minox, kan vi tilby deg en viktig og spennende rolle i en bedrift som setter søkelys på fremtidens miljøvennlige løsninger. Du vil få ansvar og gode utviklingsmuligheter i en bedrift i vekst. Du blir en del av et godt arbeidsmiljø med fokus på lagarbeid, korte beslutningslinjer, kollegaer som bryr seg om deg og som liker å ha det gøy på jobb!

Del på:

Referansenr:

Minox:19/04

Fylke:

  • Telemark

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

31.12.2019

Arbeidssted:

Notodden

Kontaktpersoner:

Royer Hartviksen

mob: +47 971 333 65

Hjemmeside:

http://www.minox.no

Adresse:

Tinnegrendvegen 93 3683 Notodden